Verzending & retourneren


Verzending & Retourneren

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij begrijpen dat je niet kunt wachten om te genieten van je bestelling. Wij streven er naar om jou bestelling binnen 5 – 10 werkdagen te verzenden. Je ontvangt een orderbevestiging per email als je bestelling is gelukt. Hierna zul je een verzendbevestiging met track & trace code ontvangen waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Wat zijn de verzendkosten?
Bij een bestelling boven de €250 betaal je geen verzendkosten. Plaats je een bestelling onder de €250 komt er €14,95 bij voor de verzendkosten.

Hoe kan ik mijn bestelling ruilen of retourneren?
Heb je je bedacht en wil je je product graag retourneren? Dit kan binnen 14 dagen na het ontvangen van je bestelling, mits ongebruikt en indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking. De kosten voor de retourzending komen voor eigen rekening. 

Stuur een mailtje naar info@lauilounge.com met hierin je order nummer en geef aan welk(e) product(en) je wilt retourneren. Wij helpen je dan graag persoonlijk verder. Je ordernummer kun je vinden op factuur of in de bevestigingsmail.

Tips:

  • Vraag altijd om een verzendbewijs van jouw retour bij postNL
  • Maak de originele verpakking zorgvuldig open, zodat je deze weer kunt gebruiken om de bestelling eventueel terug te sturen.
  • Bestaat je bestelling uit meerdere Laui’s? Pak er dan eerst één uit en bekijk of deze geheel naar wens is mbt kleur, stof en comfort. 

Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, exclusief eventuele retourkosten, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Wat is uitgesloten van garantie?
Je hebt geen garantie op slijtage door gebruik.