Over ons

Laui combineert kwaliteit met de nieuwste trends. Dit resulteert in verschillende innovatieve collecties bestaande uit verschillende materialen. Hierdoor vinden de lounge producten van Laui in elk interieur en exterieur een mooi plekje.

WIE WE ZIJN

Alle producten worden handgemaakt in ons eigen atelier wat ervoor zorgt dat elk product de aandacht krijgt die het verdient. Laui producten zijn niet alleen een eyecatcher voor je interieur maar creëren door hun juiste afmetingen en comfort een ultiem relax moment. Door de verschillende formaten die Laui aanbiedt relaxen ook de kleintjes op de stijlvolle designs.

 

2016

In dit jaar begonnen we met de (online) verkoop van maatwerk outdoor kussens via onze webshop www.onlinemaatkussens.nl. Inmiddels zijn we actief in 5 landen en bestaat ons bedrijf uit 50 medewerkers.

 

2020

Door de jarenlange ervaring met (outdoor) stoffen, kussens, vullingen en afwerkingen besloten we ''de ultieme outdoor lounge'' in eigen huis te ontwikkelen. Het resultaat; Laui Lounge!

 

2021

Met de introductie van de collectie van Laui Lounge wisten we veel dealers enthousiast te krijgen om onze producten op te nemen in showrooms in Nederland, België en Spanje. Naast de verkoop via onze eigen webshop staan we dagelijks met veel plezier in contact met onze officiële verkooppunten.

 

2023

In dit jaar introduceren we een aantal nieuwe modellen binnen onze collectie zoals de Adult Xl en de Longchair. Daarbij kiezen we ''het ruime sop'' door intensief te gaan samenwerking met een aantal influencers en zijn de eerste stappen genomen om de verkoop op te starten in Duitsland, Oostenrijk, Zweden en Denemarken. To be continued...